En ny pakke, nye muligheter – Stellar-sett

Mar 4, 2021 Sponsored articles

Stadig flere lurer på om de skal begynne å investere i kryptovalutaer. Men hvordan starter man eventyret sitt med virtuelle mynter hvis man ikke har hatt kontakt med dem før? Og hvilken kryptovaluta er fremtidsrettet nok til å være egnet for den første investeringen?

Begynn investringen … men hva skal man begynne med?

Man investerer i kryptovaluta ved å spekulere. Valgte mynter kjøpes til lav kurs og selges når verdien stiger til et tilfredsstillende nivå.

Spekulasjon medfører imidlertid en risiko. Den er knyttet enten til en dårlig oppstart (feil valg av kryptovaluta, slik at den ikke går opp i verdi) eller til at man overser tidspunktet når boblen sprekker (valuta går opp i verdi, men på et tidspunkt begynner kursen å synke raskt). Å velge en god kryptovaluta og et riktig tidspunkt til å selge den krever nemlig grunnleggende kunnskap om spekulasjon. 

Investorer som er nybegynnere, kan heller ikke vite hva som er den beste formen for anskaffelse av kryptovaluta. Vekslekontor på nettet er en populær kilde til virtuelle mynter, men faste kurs betyr ofte en stor provisjon. En konto på kryptobørs muliggjør på sin side høy likviditet og day trading, men den innebærer en mulighet for dataangrep og at hackere tar over kontoen. Når man åpner en konto på en børs, må man også bekrefte identiteten sin for skattemessige formål, ettersom alle kryptobørser registrert i Europeisk Union er underlagt lover som er utformet for å motvirke nettkriminalitet.

En anbefalt form for anskaffelse av kryptovaluta for nybegynnere er et innføringssett med kryptovaluta. Kryptovaluta kjøpes da sammen med en opplæringspakke, og det kreves ikke å ha en lommebok for digitale mynter – det er en mellommann som tar seg av lagringen. Disse egenskapene gjør det til den rimeligste metoden for nybegynnere å begynne å investere i virtuelle goder. 


En pakke med kryptovaluta – for nybegynnere

En typisk opplæringspakke for nybegynnere er et sett med e-bøker, webinarer og opplæringsmateriell som handler om teknologi og det grunnleggende om å investere i kryptovalutaer. Slike pakker inkluderer vanligvis en spesiell kode eller et kort, ved hjelp av dem kan man hente gratis noen få enheter av en valgt kryptovaluta og starte sine første investeringer.

De fleste pakkene tilbyr interessante, omfattende opplæringsmaterialer som er tilgjengelige som en del av pakken, og de inneholder et omfattende informasjonskompendium, ikke bare om de siste trendene innen investering i e-mynter, men også investering generelt. Alt dette sammen gjør pakker med kryptovaluta til et veldig ønskelig element for alle som vil starte sitt eventyr med investeringer i virtuell valuta.

Stellar – kryptovaluta med nye muligheter

Stellar er både en valuta og en betalingsplattform som har som formål å koble sammen finansinstitusjoner og drastisk redusere kostnadene og tiden som kreves for utenlandske overføringer. En forgrening i Stellar-protokollen tidlig i 2014 resulterte i etableringen av den nye, revolusjonerende Stellar Consensus Protocol (SCP). Stellar er en programvare med åpen kildekode som fokuserer på fremvoksende markeder og har mange andre bruksområder for teknologien sin, inkludert overføringer av penger og distribusjon av banklån.

Stellar sin funksjon ligner på de fleste desentraliserte betalingsteknologier. Den støtter et nettverk av desentraliserte servere med en distribuert hovedbok som oppdateres hvert 2. til 5. sekund på alle noder. Den mest fremtredende faktoren som skiller Stellar fra populære mynter, inkludert Bitcoin, er konsensusprotokollen.

Stellar-knsensusprotokollen baserer ikke på et helt nettverk av gruvearbeidere ved bekreftelse av transaksjoner. I stedet bruker den algoritmen Federated Byzantine Agreement (FBA) som muliggjør raskere behandling av transaksjoner. Det skjer fordi Stellar bruker utklipp av quorum (eller deler av nettverket) for å bekrefte og sjekke at transaksjoner er korrekte.

Enhver node i Stellar-nettverket velger et annet sett med «pålitelige» noder. Når en transaksjon er bekreftet av alle noder i dette settet, anses den som godkjent. Den forkortede prosessen har gjort Stellar-nettverket utrolig raskt, og det sies at det behandler så mange som 1000 nettverksoperasjoner per sekund. Stellar-tokens (altså virtuelle mynter produsert av nettverket) anses derfor for å være en ekstremt fremtidsrettet løsning.


Stellar-sett – en ny pakke, nye muligheter

Det kan ikke benektes at det oppstår flere og flere opplæringspakker som tilbyr nye, interessante valutaer. Interessen for temaet vokser fremdeles, noe som betyr at folk fortsatt vil utvikle og øke sin egen formue, og samfunnet trenger nye løsninger innen finansutdanning. En slik mulighet tilbys av opplæringspakker, inkludert en nyhet på markedet – Stellar-innføringssett.

Som i mange pakker av denne typen legges et kort med en kode gratis til Stellar-sett. Et slikt kort gir tilgang til et nettsted der man kan hente gratis Stellar-kryptovaluta tildelt kontoen. Det er verdt å understreke at kortet med koden er lagt til hver Stellar-innføringssett, uavhengig av dets verdi. Ved hjelp av det oppgitte brukernavnet og passordet kan man få kryptovaluta som eieren av Stellar-Startpakke kan utbetale når som helst. Tilgang til kontoen har bare mellommannen som administrerer den, og kunden.

Når skal man starte?

Hvis man investerer penger for første gang, er det viktig å innse at man kan tjene mer penger med en langsiktig investeringsstrategi, enn om man håper på å tjene raskt gjennom dagshandel eller ved å kjøpe og selge fort kryptovalutaer.

Før man starter å investere, er det lurt først å lete etter et godt kurs eller en rådgiver. En god opplæringspakke bør forstå grunnleggende økonomiske mål og tilby flere muligheter for å oppnå dem. Man bør også sørge for at man forstår risikoen knyttet til enhver investering før man bestemmer seg for den.

Det er også verdt å være klar over investeringspotensialet fra et økonomisk synspunkt. Man bør ikke investere penger hvis man har en stor gjeld eller mangler et nødfond. Før man starter å investere, er det lurt å ta seg tid til å komme ut av gjeld og opprette et nødfond for uventede utgifter. Nødfondet skal være stort nok til å dekke utgiftene i tre til seks måneder.

Man bør også spesifisere hva man planlegger å gjøre med de opptjente pengene. Hvis investoren har planer om å bruke dem som forskuddsbetaling på en bolig, vil investeringsvalgene til slutt være annerledes enn i tilfelle planlegging av alderspensjon.

Det er godt å huske at meninger om Stellar-innføringssett er at det en god løsning for nybegynnere, og den kombinerer teorien om investeringer med praksis i form av egen valuta. Settet gir tilgang til opplæring og muliggjør også å få erfaring med å investere i en moderne kryptovaluta – Stellar. Den store fordelen med denne typen produkter er at kunden betaler kun for opplæringsmaterialer, og kryptovaluta mottas gratis. Som et resultat kan man raskt starte sin første investering og eventyret med kryptovalutaer som har potensial til å vare i mange år til.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *