Νέο πακέτο, νέες δυνατότητες – Πακέτο Stellar

Mar 4, 2021 Sponsored articles

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται μήπως να αρχίσουν να επενδύουν σε κρυπτονομίσματα. Αλλά πώς ξεκινάει κανείς την περιπέτειά του με τα εικονικά νομίσματα, εάν δεν είχε ποτέ στο παρρελθόν επαφή μαζί τους; Και ποιο κρυπτονόμισμα έχει επαρκή προοπτική ώστε να είναι κατάλληλο για την πρώτη επένδυση;

Ξεκινήστε να επενδύετε… αλλά από που;

Επενδύουμε στα κρυπτονομίσματα μέσω της κερδοσκοπίας. Τα επιλεγμένα νομίσματα αγοράζονται σε χαμηλές τιμές και μεταπωλούνται όταν η αξία αυξηθεί σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Ωστόσο, η κερδοσκοπία φέρνει ξωπίσω της και κινδύνους. Συνδέονται αυτοί είτε με μια κακή εκκίνηση (λανθασμένη επιλογή ενός κρυπτονομίσματος, του οποίου η αξία δεν ανεβαίνει) είτε με την παράλειψη του σημείου έκρηξης της φούσκας (το νόμισμα ανατιμάται, αλλά κάποια στιγμή η τιμή του αρχίζει να μειώνεται ταχύτατα). Η επιλογή ενός καλού κρυπτονομίσματος και της κατάλληλης στιγμή για την πώλησή του απαιτεί γνώση των βασικών στοιχείων της κερδοσκοπίας.

Οι αρχάριοι επενδυτές μπορεί επίσης να μην γνωρίζουν ποια είναι η καλύτερη μορφή απόκτησης κρυπτονομισμάτων. Τα διαδικτυακά ανταλλακτήρια συναλλάγματος είναι μια δημοφιλής πηγή εικονικών νομισμάτων, ωστόσο οι σταθερές τιμές συχνά περιλαμβάνουν μεγάλη προμήθεια. Από την άλλη, ένας λογαριασμός σε κάποιο κρυπτο-χρηματιστήριο επιτρέπει υψηλή ρευστότητα και την ενασχόληση με το day trading, ωστόσο, σχετίζεται με την πιθανότητα επίθεσης και κατάληψης του λογαριασμού από χάκερς. Κατά το άνοιγμα ενός λογαριασμού σε ένα ανταλλακτήριο, θα πρέπει επίσης κανείς να επαληθεύσει την ταυτότητά του για φορολογικούς σκοπούς, καθώς όλα τα κρυπτοχρηματιστήρια που είναι εγγεγραμμένα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε νόμους που έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση του κυβερνοεγκλήματος.

Μια συνιστώμενη μορφή απόκτησης κρυπτονομίσματος για αρχάριους είναι το εκπαιδευτικό πακέτο με κρυπτονόμισμα. Η αγορά κρυπτονομίσματος λαμβάνει τότε χώρα μαζί με το εκπαιδευτικό πακέτο και δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς πορτοφόλι για ηλεκτρονικά νομίσματα – η διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου γίνεται από έναν διαμεσολαβητή. Αυτές οι δυνατότητες το καθιστούν την πιο προσιτή μέθοδο για αρχάριους ώστε να αρχίσουν να επενδύουν σε εικονικά αγαθά.

Πακέτο με κρυπτονόμισμα – για αρχάριους

Ένα τυπικό εκπαιδευτικό πακέτο για αρχάριους αποτελεί ένα σύνολο ηλεκτρονικών βιβλίων, διαδικτυακών σεμιναρίων και εκπαιδευτικού υλικού που καλύπτει την τεχνολογία και τα βασικά στοιχεία του επενδύειν σε κρυπτονομίσματα. Τέτοια πακέτα συνοδεύονται συνήθως από έναν ειδικό κωδικό ή κάρτα, με τα οποία μπορεί κανείς να παραλάβει δωρεάν μερικές μονάδες ενός επιλεγμένου κρυπτονομίσματος και να ξεκινήσει τις πρώτες του επενδύσεις.

Τα περισσότερα πακέτα προσφέρουν ένα ενδιαφέρον, εκτεταμένο εκπαιδευτικό υλικό που διατίθεται ως μέρος του πακέτου και περιέχει μια ολοκληρωμένη συλλογή πληροφοριών όχι μόνο για τις τελευταίες τάσεις στις επενδύσεις σε ηλεκτρονικά νομίσματα, αλλά και γενικά για τις επενδύσεις. Όλα αυτά μαζί κάνουν τα πακέτα με κρυπτονόμισμα ένα εξαιρετικά επιθυμητό στοιχείο για όποιον θέλει να ξεκινήσει την περιπέτειά του με τις επενδύσεις σε εικονικά νομίσματα.

Stellar – κρυπτονόμισμα με νέες δυνατότητες

Το Stellar είναι τόσο ένα νόμισμα όσο και μια πλατφόρμα πληρωμών που στοχεύει στη σύνδεση διαφόρων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και στη δραστική μείωση του κόστους και του χρόνου που απαιτείται για τις διασυνοριακές μεταφορές. Η διακλάδωση του πρωτοκόλλου Stellar των αρχών του 2014 είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του νέου, επαναστατικού πρωτοκόλλου Stellar Consensus Protocol (SCP). Το Stellar αποτελεί λογισμικό τύπου open source, το οποίο επικεντρώνεται στις εξελισσόμενες αγορές και έχει πολλές άλλες χρήσεις χάρη στην τεχνολογία του, συμπεριλαμβανομένων των εμβασμάτων και της διανομής τραπεζικών δανείων.

Η λειτουργία του Stellar είναι παρόμοια με τις περισσότερες αποκεντρωμένες τεχνολογίες πληρωμών. Υποστηρίζει ένα δίκτυο αποκεντρωμένων διακομιστών με ένα κατανεμημένο βιβλίο, το οποίο ενημερώνεται κάθε 2 έως 5 δευτερόλεπτα σε όλους τους κόμβους. Ο σημαντικότερος παράγοντας που κάνει το Stellar να ξεχωρίζει από τα δημοφιλή νομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin, είναι το πρωτόκολλο συναίνεσης.

Το πρωτόκολλο συναίνεσης Stellar δεν βασίζεται σε ολόκληρο το δίκτυο των εκσκαφέων κατά την έγκριση της συναλλαγής. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο Federated Byzantine Agreement (FBA) που επιτρέπει την ταχύτερη επεξεργασία των συναλλαγών. Αυτό συμβαίνει επειδή το Stellar χρησιμοποιεί τμήματα απαρτίας (ή τμήματα του δικτύου) για την επικύρωση και τον έλεγχο της ορθότητας των συναλλαγών.

Κάθε κόμβος στο δίκτυο Stellar επιλέγει ένα διαφορετικό σύνολο «αξιόπιστων» κόμβων. Όταν μια συναλλαγή επιβεβαιωθεί από όλους τους κόμβους σε αυτό το σύνολο, θεωρείται επικυρωμένη. Η συντομευμένη διαδικασία κάνει το δίκτυο Stellar απίστευτα γρήγορο και λέγεται ότι επεξεργάζεται έως και 1.000 λειτουργίες δικτύου ανά δευτερόλεπτο. Τα κέρματα Stellar λοιπόν (και συνεπώς τα εικονικά νομίσματα που παράγονται από το δίκτυο) θεωρούνται ως μια εξαιρετικά ανθεκτική μελλοντική λύση.

Πακέτο Stellar – νέο πακέτο, νέες δυνατότητες

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι τελευταία δημιουργούνται όλο και περισσότερα εκπαιδευτικά πακέτα που προσφέρουν νέα και ενδιαφέροντα νομίσματα. Το ενδιαφέρον για το θέμα εξακολουθεί να αυξάνεται, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν να αναπτύσσονται και να πολλαπλασιάζουν τον πλούτο τους, ενώ η κοινωνία χρειάζεται νέες λύσεις στον τομέα της χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης. Μια τέτοια ευκαιρία προσφέρεται από τα εκπαιδευτικά πακέτα, συμπεριλαμβανομένης της καινοτομίας στην αγορά – του Εκπαιδευτικού Πακέτου Stellar.

Όπως σε πολλά πακέτα αυτού του τύπου, στο Πακέτο Stellar προστίθεται δωρεάν μια κάρτα με κωδικό. Μια τέτοια κάρτα παρέχει πρόσβαση σε έναν ιστότοπο όπου μπορεί κανείς να παραλάβει τα δωρεάν κρυπτονομίσματα Stellar που έχουν εκχωρηθεί στον λογαριασμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κάρτα με τον κωδικό επισυνάπτεται σε κάθε Εκπαιδευτικό Πακέτο Stellar, ανεξάρτητα από την αξία του. Με τη βοήθεια των δοθέντων στοιχείων σύνδεσης και του κωδικού πρόσβασης, μπορεί κανείς να αποκτήσει κρυπτονομίσματα, τα οποία ο κάτοχος του Πακέτου Stellar μπορεί ανά πάσα στιγμή να αποσύρει. Πρόσβαση στον λογαριασμό έχει μόνο ο διαμεσολαβητής που τον διαχειρίζεται και ο πελάτης.


Από που να ξεκινήσουμε;

Εάν επενδύετε χρήματα για πρώτη φορά, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα με μια μακροπρόθεσμη επενδυτική στρατηγική παρά εάν ελπίζετε να βγάλετε πολλά σε μια ημέρα συναλλαγών ή αγοράζοντας και πωλώντας κρυπτονομίσματα γρήγορα.

Πριν αρχίσετε να επενδύετε, καλό θα ήταν να αναζητήσετε μία καλή ισοτιμία ή έναν σύμβουλο. Ένα καλό εκπαιδευτικό πακέτο πρέπει να κατανοεί τους βασικούς οικονομικούς σας στόχους και να προσφέρει πολλές επιλογές για την επίτευξή τους. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τους κινδύνους που σχετίζονται με κάθε επένδυση πριν προχωρήσετε σε αυτήν.

Αξίζει επίσης να γνωρίζετε το επενδυτικό δυναμικό από οικονομική άποψη. Δεν πρέπει να επενδύετε χρήματα εάν είστε υπερχρεωμένοι ή δεν έχετε χρήματα στο ταμείο έκτακτης ανάγκης σας. Πριν επενδύσετε, είναι καλή ιδέα να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ξεχρεώσετε και να δημιουργήσετε ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση απρόσμενων εξόδων. Το ταμείο έκτακτης ανάγκης πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να μπορεί να καλύψει τα έξοδα τριών έως έξι μηνών.

Θα πρέπει επίσης να καθορίσετε τι σκοπεύετε να κάνετε με τα χρήματα που κερδίζετε. Εάν ο επενδυτής σχεδιάζει να τα χρησιμοποιήσει ως προκαταβολή για ένα σπίτι, οι τελικές επενδυτικές του επιλογές θα είναι τελικά διαφορετικές από ό, τι στην περίπτωση του προγραμματισμού της συνταξιοδότησής του.

Είναι καλό να θυμόμαστε ότι τα σχόλια που αφορούν στο Εκπαιδευτικό Πακέτο Stellar κάνουν λόγο περί μιας καλής λύσης για αρχάριους, επειδή συνδυάζεται η θεωρία της επένδυσης με την πρακτική υπό τη μορφή ενός ιδίου νομίσματος. Το σετ παρέχει πρόσβαση σε εκπαίδευση ενώ επιτρέπει επίσης την απόκτηση εμπειριών στις επενδύσεις σε ένα σύγχρονο κρυπτονόμισμα – το Stellar. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του τύπου προϊόντος είναι ότι ο πελάτης πληρώνει μόνο για το εκπαιδευτικό υλικό και λαμβάνει το κρυπτονόμισμα δωρεάν. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να ξεκινήσει γρήγορα την πρώτη του επένδυση και να αρχίσει η περιπέτειά του με τα κρυπτονομίσματα, η οποία έχει τη δυνατότητα να διαρκέσει για πολλά ακόμη χρόνια.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *