Új csomag, új lehetőségek – Stellar Csomag

Feb 12, 2021 Sponsored articles

Egyre többen gondolkodnak a kriptovalutákba való befektetésen. De hogyan kezdje kalandját virtuális érmékkel az, akinek korábban nem volt velük dolga? És mely kriptovaluta elég jövőbiztos ahhoz, hogy alkalmas legyen az első befektetéshez?


Kezdd el a befektetést… de honnan?

A kriptovalutákba való befektetés a spekuláció révén zajlik. A kiválasztott érméket alacsony árfolyamon vásárolják meg, és akkor értékesítik újra, amikor az érték kielégítő szintre emelkedik.

A spekuláció azonban kockázattal jár. Az pedig vagy a rossz kezdeti feltételezésekből fakad (a kriptovaluta helytelen megválasztása, ami miatt annak értéke nem növekedik), vagy abból, hogy a spekulációs buborék kipukkanásának pontja elkerüli a figyelmünket (a valuta felértékelődik, de egyszer csak az árfolyama hirtelen csökkenni kezd). A jó kriptovaluta kiválasztásához és az értékesítésére megfelelő pillanat érzékeléséhez a spekuláció alapjainak ismeretére van szükség.

A kezdő befektetők valószínűleg nem tudják azt sem, hogy mi a legjobb forma a kriptovaluta megszerzésére. Az online pénzváltók a virtuális érmék népszerű forrása, azonban a fix árfolyamok gyakran magas közvetítői díjakkal járnak. A kripto-tőzsdén létrehozott számla viszont lehetővé teszi a magas likviditást és a day tradinggel való foglalkozást, ugyanakkor ki van téve az esetleges támadásoknak, és fennáll a veszély, hogy a hackerek átveszik a számlát. Amikor valaki fiókot nyit a tőzsdén, akkor adózási szempontból is igazolnia kell a személyazonosságát, mivel minden, az Európai Unióban bejegyzett kripto-tőzsde esetén a számítógépes bűnözés elleni küzdelemre vonatkozó általános iránynyelv van érvényben.

A kezdők számára ajánlott forma a kriptovaluta megszerzésére a kriptovalutával ellátott oktatócsomag. Ilyenkor a vásárló a kriptovalutát a képzési csomaggal együtt kapja meg, ráadásul ehhez nem szükséges, hogy az e-érme pénztárcával rendelkezzen – a tárolást a közvetítő kezeli. Ezekből a tulajdonságokból adódóan ez a legbarátságosabb módszer a kezdők számára a virtuális javakba történő befektetés megkezdéséhez.


Kriptovalutával ellátott csomag – a kezdőknek

Egy tipikus oktatócsomag a kezdőknek olyan e-könyveket, webináriumokat és képzési anyagokat tartalmazó készlet, amelyek a technológiát és a kriptovalutákba történő befektetés alapjait ismertetik. Az ilyen csomagokhoz általában egy speciális kód vagy kártya van mellékelve, amely segítségével bónuszként át lehet venni néhány egységet a kiválasztott kriptovalutából, és el lehet kezdeni az első befektetéseket.

A legtöbb csomag érdekes, átfogó képzési anyagokat kínál, amelyek a csomag részeként elérhetők, és széles körű információkat tartalmaznak nemcsak az e-érmékbe történő befektetés legújabb trendjeiről, hanem tágabb értelemben vett befektetésekről is. Mindez együtt teszi a kriptovalutával ellátott csomagokat rendkívül vonzó ajánlattá azok számára, akik el szeretnék kezdeni a kalandjukat a virtuális valutákba történő befektetésekkel.

Stellar – kriptovaluta az új lehetőségekkel

A Stellar egyszerre valuta és fizetési felület, amelynek célja a pénzügy intézmények összekötése és a nemzetközi átutalások költségeinek és idejének drasztikus csökkentése. A Stellar protokoll egyik elágazása 2014 elején egy új, forradalmi protokoll, a Stellar Consensus Protocol (SCP) létrehozását eredményezte. A Stellar az open source típusú szoftver, amely a fejlődő piacokra összpontosít, és számos más felhasználási lehetőséget kínál a technológiájához, ideértve az átutalásokat és a banki kölcsönök terjesztését.

A Stellar működése hasonló a legtöbb decentralizált fizetési technológiához. Az elosztott főkönyvvel rendelkező decentralizált szerverek hálózatát szolgálja ki, amely 2–5 másodpercenként frissül az összes csomóponton. A legkiemelkedőbb tényező, amely megkülönbözteti a Stellart a népszerű érméktől, köztük a Bitcoin-tól, a konszenzusos protokoll.

A Stellar konszenzusos protokollja nem alapul az összes bányászból álló hálózatra a tranzakciók jóváhagyása során. Ehelyett a Federated Byzantine Agreement (FBA) algoritmust alkalmazza, amely lehetővé teszi a tranzakciók gyorsabb feldolgozását. Ez azért lehetséges, mert Stellar a kvórumrészleteket (vagy a hálózat egyes részeit) használja a tranzakciók jóváhagyásához és a helyességük ellenőrzéséhez.

A Stellar hálózat minden csomópontja más „megbízható” csomópont-készletet választ. Amikor a tranzakciót a készlet összes csomópontja megerősíti, akkor az jóváhagyottnak tekinthető. A rövidített folyamat hihetetlenül gyorssá tette a Stellar hálózatát – állítólag másodpercenként akár 1000 hálózati műveletet is feldolgoz. A Stellar tokeneket (azaz a hálózat által gyártott virtuális érméket) ezért rendkívül jövőbiztos megoldásnak tartják.


Stellar Csomag – új csomag, új lehetőségek

Nem tagadható, hogy az utóbbi időben egyre több új és érdekes valutát kínáló oktatócsomag jön létre. A téma iránti érdeklődés továbbra is növekszik, ami azt jelenti, hogy az emberek még mindig fejlődni akarnak és meg szeretnék sokszorosítani saját vagyonukat, a társadalomnak pedig új megoldásokra van szüksége a pénzügyi oktatás területén. Pontosan ilyen lehetőséget kínálnak az oktatatócsomagok, köztük az egyik újdonság a piacon – a Stellar Oktatócsomag.

Mint sok ilyen típusú csomagban, a Stellar Csomaghoz bónuszként mellékelve van egy kóddal ellátott kártya is. Egy ilyen kártya hozzáférést biztosít a webhelyhez, ahol átvehető a fiókhoz rendelt ingyenes Steller kriptovaluta. Érdemes kiemelni, hogy a kóddal ellátott kártya minden Stellar Oktatócsomaghoz van csatolva, függetlenül annak értékétől. A megadott bejelentkezési név és jelszó segítségével elérhető a kriptovaluta, amelyet a Stellar csomag tulajdonosa bármikor kifizethet. A fiókhoz csak a kezelő közvetítő és az ügyfél férhet hozzá.


Mikor érdemes kezdeni?

Amikor valaki először fektet be pénzt, fontos, hogy tisztában legyen azzal a ténnyel, hogy hosszú távú befektetési stratégiának köszönhetően több pénzt lehet keresni, mint abban az esetben, ha abban reménykedne, hogy gyorsan meggazdagodik a napi kereskedésen, vagy a kriptovaluták gyors vásárlásán és értékesítésén.

Befektetés előtt célszerű először jó tanfolyamot vagy tanácsadót keresni. Egy jó oktatócsomagnak meg kell értetnie az alapvető pénzügyi célokat és több lehetőséget kínálnia azok elérésére. Meg kell bizonyosodni arról is, hogy értjük az összes befektetéssel járó kockázatot, mielőtt hozzálátnánk.

Érdemes tisztában lenni a befektetési potenciállal is a pénzügyi szempontból. Nem ajánlatos pénzt befektetnie, amikor valaki súlyosan eladósodott vagy nem rendelkezik biztonsági tartalékkal. Mielőtt elkezdenénk befektetni, érdemes időt szánni az adósság törlesztésére, és létrehozni egy biztonsági tartalékot váratlan kiadásokra. A biztonsági tartaléknak elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy három-hat hónapig fedezze a kiadásokat.

Meg kell határozni azt is, hogy mit tervezünk kezdeni a megkeresett pénzzel. Ha a befektető azt tervezi, hogy előlegként használja a házvásárlásnál, akkor végül más befektetési döntéseket fog hozni, mint a nyugdíjazás tervezésénél.

Érdemes észben tartani azt is, hogy a Stellar Oktatócsomagról szóló vélemények szerint jó megoldásnak tekintik a kezdők számára, amely a befektetés elméletét a gyakorlattal ötvözi a saját valuta révén. A készlet hozzáférést biztosít a továbbképzéshez, és lehetővé teszi a modern kriptovalutába, a Stellarba való befektetés megtapasztalását is. Az ilyen típusú termékek nagy előnye határozottan az, hogy az ügyfél kizárólag az oktatási anyagokért fizet, a kriptovalutát pedig bónuszként kapja meg. Ennek eredményeként gyorsan megkezdheti első befektetését, és elindulhat a kalandja a kriptovalutákkal, amelyeknek nagy esélye van hosszú évekig tartania.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *